2023 En Güzel Ve En Kolay İğne Oyası Modelleri

İğne oyaları çeyizlerin vazgeçilmezi olmakla beraber bohçalara canlılık katıyor. 2023 en güzel ve en kolay iğne oyası modelleri de yeni başlayanlar için zarif örnekler sunuyor. Sizlerde bu güzelim iğne oyası örneklerinden ilham alarak çeyizinizin güzelliğine güzellik katabilirsiniz. İşte size 2023 iğne oyası modelleri ve yapım aşamaları:

2023 En Güzel İğne Oyası Modelleri

2023 en güzel iğne oyası modelleri çeyiz hazırlığı içerisinde olanlara fikirler verirken çeyiz işi yapanları da harika modellerle buluşturuyor.

En göz alıcı iğne oyası modelleri rengarenk iplerin iğne oyası ustasıyla buluşmasından oluşuyor ve usta ellerinde iğne ve iplikten birer şahesere dönüşüyor. İğne oyası yapımı zor görünse de biraz merak biraz da el becerisi ile bu işin üstesinden gelebilmek mümkün. Bizde bu platformda en güzel iğne oyası modellerini sizlerle buluşturuyoruz.

En sevilen ve tercih edilen çıtı pıtı iğne oyası modelleri yeni başlayanların olduğu kadar çeyizcilerin de ilk tercihleri arasında yer alıyor. Kibar olma özelliklerinin yanı sıra çabuk bitmesi sebebiyle oldukça rağbet görüyor. Çıtı pıtı iğne oyası modelleri 2023 en güzel iğne oyası modellerinin en çok sevilen örneklerindendir.

Kaynak: @igneoyalarim.funda

Çıtı Pıtı İğne Oyası Yapılışı

Kaynak: @ayseninigneoyalari Youtube

Sizler de videoyu izleyerek kolaylıkla çıtı pıtı bir iğne oyası yapabilirsiniz. Yapacak olanlara kolaylıkla diliyorum.

  • 0
    alk_lad_m
    Alkışladım
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 1
    e_lendim
    Eğlendim
  • 1
    _rendim
    İğrendim
  • 4
    be_endim
    Beğendim
  • 3
    be_enmedim
    Beğenmedim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir